Winkeliersvereniging Dillenburgplein wil van het plein graag ‘De huiskamer van Slikkerveer’ maken: een plek met een eigen identiteit, passend bij Slikkerveer, waar bewoners elkaar ontmoeten en waar het goed toeven is.

Dit willen we doen door het verbeteren van de kwaliteit van de openbare ruimte, de verkeerssituatie en het creëren van ‘ontmoetingsplekken’ op locaties op en rond het plein. Wij streven ernaar om onze bezoekers, naast ons aanbod van een zeer divers assortiment aan winkels, ook een plek te bieden waar je gezellig kunt verblijven. Hierdoor wordt het plein levendiger en leert men elkaar beter kennen. Daarbij zullen wij uiteraard de nodige acties, activiteiten en evenementen blijven aanbieden zodat jij je op het Dillenburgplein thuis voelt alsof je in je eigen woonkamer bent.

Hoe wij dit willen bereiken?

In de nabije toekomst zullen we bekijken hoe we het gebied rondom het plein beter kunnen benutten. Een samenwerking met de rondom gelegen scholen, kerken, het wijkcentrum, moskee, speeltuin, de Cruyff Court, etc. zou daarbij natuurlijk geweldig zijn.

Heb jij, de bezoeker van ons plein, ideeën over hoe we dit samen kunnen volbrengen? Schroom dan niet om ons een e-mail te sturen. Alle input is van harte welkom!